Secretlove

Deze site windt er geen doekjes om. Het is nu eenmaal zo. Niet iedereen is op zoek naar een vaste relatie en daar is op zich niets mis mee. Bij vele mensen ligt er vaak nog een zeker taboe op losse seksuele contacten en daarom is het goed om beroep te kunnen doen op een datingsite die hier speciaal op gericht is. Seksdates zijn niets om je over te schamen. Wanneer je louter om de seks op zoek gaat naar een partner is het wel belangrijk dat de violen hierbij gelijkgestemd zijn en dat er op voorhand geen misverstanden ontstaan over het doel van je contact. Daarom is het goed dat er datingsites zoals Secretlove ontstaan.

Open en bloot

Wie op zoek gaat naar seksdates of aan seksdating doet, heeft mogelijk behoefte aan privacy. Langs de andere kant, willen de bezoekers van een site voor seksdating wel weten wat voor vlees ze in de kuip zullen vinden. Daarom is het niet te verwonderen dat heel wat profielfoto’s van leden de homepage van de site sieren. Het valt meteen op dat hier enkel profielen van dames getoond worden.

Vreemdgaan

Secretlove staat uitdrukkelijk ook open voor mensen die bewust willen vreemdgaan. Hierbij is het natuurlijk de bedoeling dat je partner dit niet te weten komt. Secretlove belooft van de ene kant discretie terwijl aan de andere kant profielfoto’s openlijk getoond worden. Dit vinden we zelf een beetje riskant.

Vijf keer gratis

Aanmelden bij Secretlove mag dan wel gratis zijn, het lidmaatschap van deze site is dit niet altijd. Je hebt namelijk recht op 5 gratis flirts of contacten. Nadien wordt er van je verwacht dat je lidgeld betaalt. Het voordeel is natuurlijk wel dat je het concept eerst gratis kunt uitproberen. Daarna moet je credits aankopen om de site verder te kunnen gebruiken. Een credit kost € 1,40 en kan per stuk of in een bundel aangekocht worden


€ 1,40 voor een credit 10 credits € 10.00 € 1,00 per bericht 25 credits € 22.50 € 0,90 per bericht 50 credits € 40.00 € 0,80 per bericht 100 credits € 75.00 € 0,75 per bericht 300 credits € 200.00 € 0,66 per bericht


Secretlove Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Secretlove.

Bezoek Secretlove

Schrijf een review