Paiq is een datingsite die zich voornamelijk richt op jonge mensen. Online daten is helemaal hot, maar bij Paiq hebben ze daar echter een kleine twist aan gegeven.

Paiq Aanmelden

Op het moment dat jij jezelf aanmeld bij deze datingsite, hoef je namelijk geen tientallen vragen te beantwoorden over wie je nu eigenlijk bent, wat je doet en wat je in een relatie verwacht. Nee, bij Paiq ga je meteen aan de slag. Je leert de andere gebruikers niet via en profiel kennen, maar via de chat. Het enige waar een beetje rekening mee wordt gehouden zijn de voorkeuren die je opgeeft.

Ondanks dit leuke concept wordt er wel van je verwacht dat je een beetje achtergrond informatie opgeeft. Daarom worden er 28 basisvragen gesteld, die jou aan de juiste match kan koppelen. Ook het uploaden van een foto is overigens een verplichting, maar dat maakt het daten uiteindelijk alleen maar leuker.

Naast het chatten kan je bij Paiq ook speeddaten of jezelf in de kijker zetten door mee te doen aan het foto-toernooi. Daarbij worden mensen gevraagd of ze wel of niet met iemand willen daten op basis van die foto.

Paiq Kosten

Paiq is gratis te gebruiken, maar mocht je toch meer matches zien of extra informatie kunnen bekijken dan kan je een maandelijks abonnement afsluiten.Gratis. VIP = Optioneel. 9,95 per maand + eenmalig 10,-Paiq Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Paiq.

Bezoek Paiq

Schrijf je eigen review