Kosten WeetWieJeDate bij aanmelden

Kosten WeetWieJeDate bij aanmelden

19 mei 2016

WeetWieJeDate is een van de vele datingsites waar je je gratis kunt inschrijven. Dat maakt deze site zeker aanlokkelijk voor vele leden. Maar wat kost het echt om deze site actief te kunnen gebruiken? We zochten het even voor je uit.

Wat kost WeetWieJeDate echt?

WeetWieJeDate geeft potentiële leden de indruk dat iedereen hier berichten kan sturen. In de praktijk gaat het in vele gevallen slechts over de mogelijkheid om berichten te lezen. Om meer te kunnen doen en zo een duurzame relatie op te bouwen met een potentiële partner, heb je echter het Full Membership of het Exclusive Membership nodig. Daar hangt echter een prijskaartje aan. Wat je daarvoor terugkrijgt, leggen we je hieronder uit.

Het Full Membership

Wie meer wil halen uit WeetWieJeDate kan het best een Full Membership afsluiten. Dit houdt in feite in dat je een abonnement afsluit. Je kan hierbij kiezen voor vier verschillende betaalformules:

  • 1 jaar voor € 9,95 per maand, je betaalt € 119,40 in een keer 6 maanden
  • voor € 14,95 per maand, je betaalt € 89,70 in een keer 3 maanden
  • voor € 19,95 per maand, je betaalt € 59,85 in een keer
  • 1 maand voor € 29,50 per maand

Het Exclusive Membership

Voor dit Membership bestaat slechts één formule. Je betaalt hiervoor € 9,95 per maand.

Wat is er mogelijk met het WeetWieJeDate Full Membership?

Met het Full Membership kun je meer dan met het gratis lidmaatschap waarmee je een profiel kunt aanmaken, foto's plaatsen, profielen kunt bekijken, berichten kunt lezen en interesse kunt tonen in andere leden. Met het Full Membership is het mogelijk om: Zonder beperking berichten te lezen en sturen Te chatten met andere leden Zonder beperking profielen te bekijken Alle foto's te bekijken Te ontdekken wie jouw profiel heeft bezocht Te ontdekken wie een Full Membership heeft afgesloten.

Voordelen van het Exclusive Membership

Alle leden, en dus ook gratis leden, kunnen jou zou zonder kosten contacteren. Andere leden merken ook dat ze jou kunnen contacteren Jouw gegevens verschijnen bovenaan in de zoekresultaten Jouw verzonden berichten worden bezorgd met een leesbevestiging Jij surft anoniem: jij bekijkt profielen zonder dat andere leden dit kunnen opmerken Jij kunt zien door wie je op de site geblokkeerd werd. Het is duidelijk dat je op WeetJeWieJeDate de betalende lidmaatschappen nodig hebt om op een normale manier in contact met iemand te komen om verder een relatie uit te bouwen. Het gratis membership biedt wel enkele mogelijkheden, maar je komt er niet ver mee.

Bezoek Weet wie je date

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden