Dating met mollige vrouwen en mannen

Dating met mollige vrouwen en mannen

5 januari 2016

Wanneer we gaan daten is het alleen maar normaal dat we ons plotsklaps bewust worden van ons eigen lichaam. Bij daten denken we onwillekeurig aan mooie mensen. Bij mooie mensen wordt in onze huidige maatschappij jammer genoeg nog altijd aan slanke mensen gedacht. Wie een maatje meer heeft, denkt vaak ten onrechte dat hij of zij uit het datingbootje zal vallen. Dating met de mollige vrouw of mollige man, maakt een mens vaak onzeker. Dat geldt zowel voor de date met een maatje meer als voor de potentiƫle partner of date. Daarom zetten we hier graag een paar tips voor dating met iemand met een maatje meer neer.

Mooier dan je dacht

Bij dating met iemand met een maatje meer wordt het al gauw duidelijk dat een maatje meer niet meteen alles zegt over het uiterlijk van je aanstaande date. Net zoals bij mode is het bij daten duidelijk: over smaken en kleuren valt niet te twisten. Wanneer jij kiest voor dating met een mollige vrouw of mollige man, dan is het duidelijk dat jij die persoon de mooiste en de liefste van allemaal vindt. Wat iemand anders hier van vindt, doet er in principe niet toe. Toch kun je voor onaangename verrassingen komen te staan.

Reacties op dating van mollige vrouwen of mannen

Criticasters zullen er altijd zijn. Wanneer jij voor een date kiest, dan gaan we ervan uit dat jij zelf voor die persoon gekozen hebt, op een bewuste manier. Wie kritiek heeft op je keuze getuigt van weinig respect. Het is jouw partner of date en in dat geval heeft de criticaster niet het recht om je op je keuze aan te vallen. Een goede vriend of vriendin is het zeker niet, want wie je lief is en wie het goed met je meent, zal je alle geluk gunnen met je nieuwe partner.

Zelf daten met een maatje meer

Ben jij zelf een mollige vrouw of man, dan is het logisch dat je soms op je hoede bent. Toch zijn er vele mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een partner en die geen bezwaar hebben tegen meer. Integendeel, voor velen betekent een maatje meer ook meer fun. Wanneer je je datingprofiel opstelt is het dus geen goed idee om je maatje meer te verstoppen. Laat je zien zoals je bent, en je zult merken dat je aantrekkelijker gevonden wordt dan je zelf eerst gedacht had! Dating met iemand met een maatje meer is de moeite waard en iedereen mag het weten!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden