Secret Match laat weinig aan de verbeelding over. De naakte jongedames lachen je toe op deze datingsite voor seksdating. Deze site werd in het leven geroepen om mensen tot dienst te zijn die op zoek gaan naar pure seksdates. De dames bieden zich aan en termen zoals nymfomaan worden hier zeker niet geschuwd. U vindt op deze datingsite overwegend profielen van jongedames terug die puur voor de seks, op zoek zijn naar een man. Deze site stelt zichzelf als doel de dromen van velen waar te kunnen maken. Tegelijk profileert deze site zich als veilig en betrouwbaar, zonder valse profielen en met de garantie dat u ook contacten kunt leggen. Maar worden deze beloftes ook waarheid?

Secret-Match Gratis lid worden

Secret Match is een site waar je gratis lid kunt van worden. Uiteraard zal dit tot de verbeelding van vele kandidaat leden spreken, maar wat krijg je voor zo’n gratis lidmaatschap. Wij pluizen het uit voor u uit. De Nederlandse site Secret Match geeft leden de mogelijkheid om de datingsite eerst gratis te proberen alvorens betaald lid te worden. U kunt op eenvoudige wijze uw profiel aanmaken, waarna u gratis verschillende suggesties voor sekspartners krijgt, op basis van de gegevens die u op uw profiel heeft achtergelaten. Een belangrijke voorwaarde is dan wel dat u uw profiel eerlijk heeft opgesteld. In de algemene voorwaarden van de site wordt hier extra op gehamerd.

Betaald lidmaatschap

Secret Match biedt ook de mogelijkheid om een betaald lidmaatschap aan te gaan. Dit lidmaatschap wordt het Premium lidmaatschap genoemd en wordt aangeraden na het aflopen van de periode gratis lidmaatschap. Wanneer u na de gratis periode niet betaalt, kunt u nadien niet langer alle functies van deze website ten volle gebruiken. Het premium lidmaatschap kunt u aankopen voor 1 maand, 6 maanden of 12 maanden. Hierbij moeten we vermelden dat het lidmaatschap voor 12 maanden het voordeligst is en dat van 1 maand het duurst.

test label239,50
test label2198,96
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2

Gratis proeflidmaatschap 1 maand lidmaatschap kost 39,50 6 maanden voor 23,16 per maand 12 maanden voor 16,58 per maand.


Secret-Match Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Secret-Match.

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review