Als je de behoefte hebt om gewoon in contact te komen met mensen, kan het heel vervelend zijn wanneer een datingsite van te voren al vast stelt wat de voorkeuren zijn. Door te specificeren sta je namelijk niet zo gemakkelijk meer open voor een gesprek en neemt de kans op succes dus dramatisch af. ContactMatch is een datingsite die hier dus net wat anders mee omspringt.

ContactMatch Aanmelden

Bij ContactMatch maakt het niet uit om wat voor reden je op zoek bent naar iemand. Zij gaan er niet van uit dat jij een relatie wilt, of een date. Als jij een boekenclub wilt beginnen dan kan jij net zo goed bij ContactMatch terecht als dat jij een spannend avontuurtje wilt beleven. Het kan allemaal.

ContactMatch Kosten

Je kan een gratis profiel aanmaken op de site en hebt dan nog best wel wat mogelijkheden. Uiteraard kan je jouw eigen gegevens invullen, foto’s uploaden, profielen van andere inzien en zoeken via de zoekmachine. Daarnaast kan je bij ContactMatch echter ook drie berichtjes of flirts versturen op een dag. Je krijgt dus echt de mogelijkheid om in contact te komen met mensen, zonder dat dit je geld moet kosten. Mocht je overigens meerdere berichten willen versturen, dan kan je tegen een zacht prijsje VIP worden.

test label211
test label265
test label2onbekend
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2

12 maanden 65,00 ( 5,42 p/m) 6 maanden 40,00 ( 6,67 p/m) 3 maanden 25,00 ( 8,33 p/m) 1 maand: 11,00 Betalen kan snel en veilig met iDeal.


ContactMatch Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over ContactMatch.

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review