Online daten is niet alleen voor de single die opzoek is naar de ene persoon om de rest van hun leven mee door te brengen. Het internet is ook een perfect platform voor mensen die juist opzoek zijn naar een lekker casual contact. Victoria Milan is een vooroplopende datingsite voor personen die een los contact willen opdoen.

Victoria Milan Aanmelden

Victoria Milan richt zich zeer specifiek op personen die op zoek zijn naar een casual en erotisch contact. Zij koppelen voornamelijk getrouwde mannen en vrouwen die de sleur uit hun huwelijk willen halen. Toch kan je ook als single gewoon op deze datingsite terecht.

Omdat Victoria Milan de privacy van haar bezoekers hoog in het vaandel heeft staan heeft zij een speciale paniekknop op de website ingebouwd. Mocht je partner dan net binnen komen terwijl jij lekker aan het chatten bent met een ander, dan zorgt deze knop ervoor dat je ineens op youtube zit en dat Victoria Milan nergens in je browser geschiedenis is terug te vinden.

Victoria Milan Kosten

Je kan een gratis profiel aanmaken op deze site waar je vervolgens lekker mee kan rondsnuffelen en foto’s van anderen kunt bekijken. Wil je echter in contact komen met andere gebruikers zal je over moeten gaan op een betaalabonnement. Je kan daarmee onder andere berichten versturen, knipoogjes verzenden en gebruik maken van de chat.


12 maanden 239,88 ( 19,99) 6 maanden 179,94 (29,99) 3 maanden 134,55 (39,99) 1 maand 49,99 Betalen gaat uiterst discreet en kan met Creditcard, DinnersClub, iDeal en door middel van overschrijving. Er zal niet kunnen worden teruggevonden dat de betaling aan Victoria Milan is gedaan.


Victoria Milan Reviews

Bezoek Victoria Milan

Schrijf je eigen review