Tindersexmatch is een site die letterlijk weinig om het lijf heeft. De homepage van deze datingsite voor seksdating wordt gesierd door foto’s van leuke dames die allemaal maar een ding willen: ervoor zorgen dat jij de seksdate van je leven kunt beleven. Het is hier wel oppassen geblazen. De eigenaars van tindersexmatch maken bewust gebruik van fakeprofielen die je kunt bezoeken om geprikkeld te raken, maar waarmee je dus niet in het echt kunt afspreken. Dit is een heel ondeugende site waar je 18 jaar moet voor zijn om ze te kunnen en mogen gebruiken! Pret en vermaak worden hier verzekerd. Laat je niet misleiden door de naam: deze site heeft niks met Tinder te maken!

Gratis

Ook bij tindersexmatch is het erg makkelijk om lid te worden. Meer dan een geslaagde gebruikersnaam, een wachtwoord en een e-mail adres om je te mee registreren, heb je hier niet nodig. Je krijgt bovendien 5 flirts als geschenk om deze bijzondere datingsite mee te verkennen. Zo kan je ook berichtjes schrijven aan anderen leden waarvan je het profiel wel ziet zitten. Om hiervan gebruik te kunnen maken, is het wel nodig dat je de leeftijd van 18 jaar ten volle bereikt hebt, want minderjarigen kunnen geen gebruikmaken van deze datingsite. Wanneer de gratis flirts op zijn, dan is het tijd om betaald lid te worden.

Flirts, wat zijn dat?

Wanneer je lid wordt van Tindersexmatch dan krijg je meteen 5 gratis flirts. Dit zijn een soort van credits waarmee je deze datingsite kunt leren kennen. Normaal moet je voor deze flirts betalen om te kunnen daten via deze site. Hoeveel deze flirts kosten per stuk of in een pakket kun je jammer genoeg niet in de algemene voorwaarden van deze datingsite vinden. Wat we wel weten, is dat een systeem met credits of met flirts gewoonlijk zo werkt dat je voor elk berichtje een credit of een flirt dient te gebruiken, en dan kan de prijs aardig oplopen.

test label2
test label2niet van toepassing
test label2niet van toepassing
test label2onbekend
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2

1500 credits 10,00 1,00 per bericht 4200 credits 25,00 0,89 per bericht 9400 credits 50,00 0,80 per bericht 20000 credits 100,00 0,75 per bericht 44000 credits 200,00 0,68 per bericht


Tindersexmatch Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Tindersexmatch.

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review