Benaughty.com is een internationale site voor ondeugend daten waar je partners uit verschillende landen kunt ontmoeten. Benaughty.com legt tegelijk de nadruk op lokaal daten. Wanneer je deze site voor het eerst opent, wordt trouwens meteen je locatie en je postcode zichtbaar, ook als je de site opent in een land dat niet tot de doelgroep behoort. Benaughty richt zicht tot potentiële leden in Australië, Canada, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, de Verenigde Staten, Spanje, Noorwegen en Denemarken. Dit is een internationale datingsite die avontuurlijk aangelegde mensen in hun land van herkomst bijeen wil brengen. De voertaal van deze datingsite is Engels.

Gratis lid worden

Bij Benaughty is het mogelijk om gratis lid te worden. Al je hiervoor hoeft te doen is het online formulier invullen dat op de homepage al voor je klaarstaat. Je geslacht, e-mail, geboortedatum, een paswoord van je keuze, je postcode en gemeente zijn voldoende om met deze site in het Engels aan de slag te gaan. Je kunt trouwens deze site ook als gast gebruiken, dus zelfs zonder registreren, maar dan kun je alleen maar beperkt een indruk krijgen van de site. Na de gratis registratie heb je wel wat meer mogelijkheden. Je bent dan een Free Member, maar de algemene voorwaarden van de site maken het duidelijk dat je ook dan niet alle functionaliteiten van de site kunt gebruiken. Het komt erop neer dat je als gratis lid niet de mogelijkheid hebt om met anderen te communiceren, en dat zij ook niet met jou kunnen communiceren. Tenzij de site een speciale aanbieding heeft lopen, dan kun je de site wel voor korte tijd gratis gebruiken.

Betalen voor Benaughty.com

Wie Benaughty wil gebruiken en met anderen kunnen communiceren, zal daarvoor moeten betalen. Dit staat duidelijk in de algemene voorwaarden. De prijzen werden als volgt bepaald:

3 dagen op proef lid worden: kost € 2,97
1 maanden lid blijven kost € 24,99
3 maanden lid blijven kost € 50,97
6 maanden lid blijven kost € 71,94

In ruil voor dit lidgeld kun je met leden in contact komen en chatten. Voor bijkomende diensten zoals SMS chat moet je extra bijbetalen. Zoals je kunt merken, is het lidgeld voor Benaughty.com vrij hoog. Verder moet je er hier rekening mee houden dat het lidmaatschap automatisch verlengd wordt tenzij je dit zelf anders aangeeft.

test label2€ 24,99
test label2Onbekend
test label2Niet aangegeven
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2

3 dagen op proef lid worden: kost € 2,97 1 maanden lid blijven kost € 24,99 3 maanden lid blijven kost € 50,97 6 maanden lid blijven kost € 71,94


Benaughty Reviews

 • Na aanmelding en gelukkig nog geen betaling, al binnen een paar minuten talloze bezoekjes en likes van vele dames.. Dat is natuurlijk erg ongeloofwaardig binnen enkele minuten!!... Snap niet dat deze site in \\\'test\\\' als betrouwbaar wordt gekwalificeerd.... TRAP ER NIET IN>>.....ze zijn alleen op je lidmaatschap cq geld! uit..

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  geldklopperij

  Door Albert op 13 februari 2020 Reageer
 • Deze site is oplichting. Profielen zijn nep en je betaald voor alles. Stuur een bericht en er word niet terug gereageerd. Ontvang een bericht en reageer hier op ook dan hoor je niks. En als je dan toch gaat chatten dan houden ze je aan de praat en verder gebeurd er niks.

  ECHTE OPLICHTING EERSTE KLAS

  Door Maurice Blaauw op 2 januari 2020 Reageer
 • Heeft iemand ervaring ermee, ik heb om eens ondeugend te zijn een eenmalige maandabonnement afgesloten (€10) ondertussen heb ik een mail ontvangen van uitschrijving maar ondertussen heb ik ook een mail ontvangen van een incassobureau? Heeft iemand ook deze ervaring en hoe heb jij ermee omgegaan?

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Fake

  Door Peter op 9 december 2019 Reageer
 • Slecht... fake profielen en niemand reageert op berichten. Ook niet als je een reactie geeft op een verstuurde bericht. Wordt gespamd door beheer om account bij andere site te maken.
  Als je wilt stopzetten moet je bellen naar een nummer en informatie doorgeven. Ook zeggen om welke website het gaat. Beetje druk zetten voor als je niet alleen bent.
  Al op al grootste scam site ooit.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Van alles.
  Scam
  Duur
  Fake profiel
  Niet makkelijk om er van af te komen

  Door Anoniem op 10 oktober 2019 Reageer (2 reacties)
 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen? Wanneer ik wil opzeggen staat er dat ik contact moet opnemen, maar het nummer dat erbij staat is niet te bereiken. Weet iemand een oplossing?

  Door Anoniem op 5 juni 2019 Reageer
 • Als je komt kijken gelijk 40 likes knipoogjes en chatverzoeken. Zodra je betaaald hebt droogt opeen salles op. Geen antwoorden geen racties niets. Alleen verzoekjes om videostreams te bezoeken.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  -fake site
  -fake profielen
  - fake reacties
  - extra service extra kosten voor extra fake shit

  Door Nick op 14 mei 2019 Reageer
 • Fake!!! Eerst gratis lidmaadschap, emailbox vol. Na betaald lidmaatschap niets meer. Behalve elke dag rond 17 u krijg ik van enkele dames een berichtje, wel raar dat ze enkel 1 zinnetje sturen en daarna gewoonweg nooit nog antwoorden.

  Sterke punten
  Geen!!!!

  Zwakke punten
  Fake , bedrog en likken je steeds naar andere betaalsite. Zelfs als je betaald lid bent dien je achteraf nog bijkomend te betalen voor extra voordelen. Iets waar je op voorhand niets van weet.

  Door Lul op 5 mei 2019 Reageer
 • ook

  ook ik heb he zelfde aleen maar fake ik heb vandaag alles geblokt heb gebeld maar geen bereik heb met 3 tellefoons gebeld en is niet bereikbaar jammer dat er dat soort op lichters zijn geld zoekers

  Sterke punten
  sterke punten zijn goed op geld uit

  Zwakke punten
  jammer dat het fake is

  Door annoniem op 25 maart 2019 Reageer
 • ik heb op bennaugty gezetenwardeloze site ik kreeg berichtjes van fichtive vrouwen heb vaak terug gereageert maar kreeg nooit een bericht terug nu gaan ze dreigen met een incasso burau ze hebben mij deze week een mailtje gestuutr of ik wil betalen anders schaklen een incasso burau in het zijn geld dieven zoals veel seks sites op internet

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Door jack op 7 maart 2019 Reageer (1 reactie)
 • met daan ik heb een week op benaugty gezeten is een oplichters site ik krijg allemaal berichten van vrouwen als ik een bericht terug stuur krijg ik geen bericht terug van al die vrouwen ik ben nu gestopt met die site nu gaan ze dreigen met boetes maar maak me daar niet druk om eigenlijk moeten we met veel gedupeerde een vuist maken en aangiften doen van oplichting zodat ze zoo snel mogelijk van de site verwijdert worden

  Sterke punten
  geen oplichters

  Zwakke punten
  geen geld wolven

  Door bakx op 2 januari 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb voor deze site betaald maar heb nog nooit een bericht gekregen. Ik ontvang alleen maar computer gegenereede "likes" en andere tekenen van hoop

  Er is een dame die me een "like" stuurt, bovendien voegt ze me toe aan haar favouriten. Je zou zeggen, die vindt me leuk. Ik zie haar online en stuur haar een bericht, niks, geen reactie. De volgende dag nog maar eens, weer niks.

  En dat niet 1 keer maar 180 keer!! Ik heb 180 berichten gestuurd naar 180 verschillende dames. Stuk voor stuk hadden ze me een "like" gestuurd en mij aan hun favouriten toegevoegd. Stuk voor stuk waren ze "online" toen ik ze een bericht stuurde en niemand heeft me ooit iets teruggestuurd.

  Ik heb diverse keren een mail gestuurd naar "tech support" maar de antwoorden waren computer gegenereerd, standaard, gaven geen antwoord op mijn vragen en waren compleet nutteloos....

  Deze site is grote oplichterij!!.....heel ver vandaan blijven, waardeloze geld trekkerij!

  Sterke punten
  Nul

  Zwakke punten
  Je krijgt geen reacties op berichten
  Waardeloze tech support
  Veel fake profiles
  Veel commerciële profiles

  Door john op 13 november 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review