50Liefde is een datingsite voor ouderen die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap. Door zich specifiek te richten op het wat oudere publiek vergroot 50liefde de kans op een succesvolle date. Ouderen vinden het namelijk vaak erg moeilijk om met gelijkgestemde in contact te komen. Door een online datingplatform zoals 50liefde wordt die drempel drastisch verlaagd.

50Liefde Aanmelden

De website van 50 liefde toont duidelijk aan dat de senioren serieus worden genomen. De website zit vlot en netjes in elkaar, waardoor de professionaliteit er vanaf straalt. Door het gebruik van pastelkleuren wordt een rustige en warme sfeer gecreëerd waardoor je gelijk een stuk vrolijker wordt.

50Liefde Kosten

Je kan je bij 50 liefde aanmelden met een gratis profiel. Op deze wijze kan je de website leren kenen en verkennen. Met een gratis profiel kan je jezelf al goed presenteren en heb je de mogelijkheid om naar andere leden te zoeken en hun profiel te bekijken. Mocht je toch behoefte hebben aan wat extra’s dan kan je altijd een betaald profiel overwegen. Met het abonnement kan je onder andere matches bekijken die gebaseerd zijn op jou profiel, berichten versturen en inzien wie jou profiel bekeken heeft.


12 maanden – € 179,88 (€ 14,99 p/m) 6 maanden – € 119,94 (€ 19,99 p/m) 3 maanden – € 74,97 (€ 24,99 p/m)


50liefde Reviews

Bezoek 50liefde

Schrijf je eigen review