Latamdate is een datingsite die zich specifiek richt op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een partner die afkomstig uit Latijns Amerika. Dit is een site met een internationale opzet. Hier zijn mensen uit alle landen van de wereld welkom, zolang ze interesse hebben in een partner met Latijns Amerikaanse roots. Deze site kan gebruikt worden in het Engels, Frans of Duits. Verder belooft deze site er alles aan te zullen doen om bedrog en nepprofielen tijdig te ondervangen en van de site te weren. Een profiel maken is hier vrij eenvoudig. Je kunt hiervoor Facebook gebruiken, of zelf het online aanmeldingsformulier invullen. Latamdate is ook verkrijgbaar als app in de Android store Google Play.

Wat kun je hier doen met een gratis profiel?

Bij Latamdate een profiel aanmaken is gratis. Na je aanmelding en het aanmaken van je profiel, kun je meteen andere profielen bekijken door middel van de gratis bonuspunten die je hebt gekregen. Verder kun je ook al beginnen met het sturen van berichten naar de profielen van leden die bij jou in de smaak vallen. Deze berichten worden Admirer Mail genoemd. Los daarvan heb je reeds toegang tot de FAQ en kun je zo te weten komen hoe je de site verder kunt blijven gebruiken.

Uitgebreide betaalde functies

Wil je de man of de vrouw van je dromen echt leren kennen, dan moet je verdergaan met het gebruiken van Latamdate. Met de uitgebreide functies EMF Mail, Live Chat, Call Lady, Lady Call me, Gifts & Flowers, Virtual Gifts, Video Show, Cupid Date en Request Contact Info, kun je op een persoonlijkere manier met je toekomstige partner in contact komen. Je moet er wel rekening mee houden dat je om deze functies te kunnen gebruiken met credits hoeft te betalen. Deze credits kun je kopen bij Latamdate zelf. De prijzen hiervan worden niet expliciet vermeld, maar hoe meer credits je koopt, hoe goedkoper ze worden per stuk.


$7.00 per Credit bij 3 Credits $6.50 per Credit bij 8 Credits $6.00 per Credit bij 16 Credits $5.60 per Credit bij 32 Credits $5.00 per Credit bij 60 Credits $3.99 per Credit bij 100 Credits


Latamdate Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Latamdate.

Bezoek Latamdate

Schrijf een review