Klasseswingers is een datingsite die zich zeer specifiek richt op de swinger die ook nog klasse heeft. Zij richten zich dus niet puur alleen op het seksuele vlak, maar bied meerdere mogelijkheden aan stellen en vrijgezellen swingers. De datingsite zet dan ook alles op alles om weg te blijven van de ordinaire hoek. Klasseswingers is zeer elegant en verwacht van haar leden niets minder. Hierdoor controleren zij alle profielen en zijn hierbij zeer kritisch. Mochten de grenzen worden overschreden word je verzocht aanpassingen te maken of het profiel te verwijderen.

Klasseswingers Aanmelden

Je kan bij Klasseswingers een profiel gratis aan maken. Dit kan voor jullie als stel, maar ook als je een single swinger bent, ben je gewoon welkom. Tijdens het aanmaken van het profiel kan je informatie over jezelf geven, maar ook opgeven waar je naar opzoek bent. Zodra het account is aangemaakt kan je daardoor gelijk opzoek naar de match van je dromen.

Klasseswingers Kosten

Met een gratis account kan je andere profielen bekijken, foto’s toevoegen, deze afschermen en zelfs standaard berichten naar andere leden versturen. Voor de chat en gepersonaliseerde berichten wordt je verzocht maandelijks een kleine bijdrage te leveren.

test label219,95
test label2143,40
test label21700
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2

12 maanden 143,40 ( 11,95 p/m) 180 dagen 83,70 ( 13,95 p/m) 90 dagen 47,85 ( 15,95 p/m) 30 dagen 19,95 Betaal met IDEAL (Ned) of MisterCash (Be) veilig en snel via je eigen vertrouwde bankomgeving. Kies Paypal als je met je creditcard wil betalen.


Klasseswingers Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Klasseswingers.

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review