Affaireplaats is een datingsite waar leden op zoek kunnen gaan naar een partner, ook al bevinden ze zich momenteel nog in een relatie. Dit is dus een site voor vreemdgaan dating. Bezoekers kunnen hier zowel een seksdate als een partner voor een ernstigere relatie vinden. Op deze site krijgen de leden vele mogelijkheden aangeboden. Op basis van de opgegeven voorkeur worden door deze datingsite suggesties gedaan voor een mogelijke match. Anoniem naar een partner zoeken behoort tot de mogelijkheden. Deze site wordt gemonitord. Affaireplaats geeft de indruk een ernstige site te zijn die tevens ook begeleiding aanbiedt door professioneel geschoolde psychologen en relatietherapeuten. Deze mensen zitten ook op de site door middel van een apart accounttype om indien nodig contact met je te kunnen opnemen.

Een gratis account

Net als bij vele datingsite hebt u hier de mogelijkheid om een gratis account aan te maken. Maar wat kunt u met een gratis account? We zochten het even voor u uit. Je kunt bij Affaireplaats kiezen voor een gratis lidmaatschap. Wat je hiervoor in de plaats krijgt, is niet meteen duidelijk. Je kunt na inschrijving wel meteen de profielen raadplegen, maar om de site volledig te kunnen gebruiken heb je een premium lidmaatschap nodig.

Het premium lidmaatschap

Dit is het betalend lidmaatschap van Affaireplaats.nl. Hiervoor bestaan verschillende formules in. U kunt lid worden voor de duur van 2, 6 of 12 maanden. Door dit te doen, kunt u gebruik maken van alle functies die nodig zijn om contact te leggen met andere leden van Affaireplaats. In ruil voor uw lidgeld kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om u te laten begeleiden op relationeel gebied. U kunt nu niet alleen de profielen van anderen bekijken, maar ook contacten leggen, zonder dat daar een limiet tegenover staat. Hoe langer u lid blijft, hoe voordeliger dit wordt.

test label239,50
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2198,96

Gratis proeflidmaatschap 1 maand lidmaatschap kost 39,50 6 maanden voor 23,16 per maand 12 maanden voor 16,58 per maand.


Affaireplaats Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Affaireplaats.

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review